Είσοδος

Another language is a another vision of life.

~Federico Fellini

Axon Neapoli @ Facebook

Ιουν202009

Ισπανικά

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
PDFΕκτύπωσηE-mail

Ισπανικά

Η Ισπανική είναι η μοναδική που αποτελεί την επίσημη γλώσσα 21 χωρών σε όλο τον κόσμο. Το γεγονός ότι εκφράζει την κουλτούρα διαφορετικών μεταξύ τους χωρών την κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Σαφώς υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ των Ισπανικών της Μαδρίτης, της Λίμας ή του Μπουένος Άιρες. Το σημαντικό όμως είναι ότι όσο πιο σωστή είναι η χρήση της γλώσσας τόσο περισσότερο αυτές οι διαφορές εκμηδενίζονται.

Τα τελευταία χρόνια η εκμάθηση της Ισπανικής Γλώσσας είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη. Τόσο στις Η.Π.Α. όσο και στη Βραζιλία (χώρες με τεράστιο πληθυσμό) η εκμάθηση της Ισπανικής Γλώσσας είναι υποχρεωτική. Από την άλλη μεριά στην Ευρώπη η εκμάθησή της, μπορεί να μην είναι υποχρεωτική, έχει όμως ραγδαία ανάπτυξη.

Αυτό οφείλεται στο τεράστιο τουριστικό ενδιαφέρον που αναπτύσσεται για την Ισπανία και τις χώρες της Λατινικής Αμερικής .Η γοητεία που ασκούν αυτές οι κουλτούρες στον επισκέπτη είναι τέτοια ώστε μεγάλος αριθμός ατόμων να εντάσσει πλέον την Ισπανική Γλώσσα στις γλώσσες που θέλει να μάθει.

Τα φροντιστήρια ASSOS υπό τη διεύθυνση της Κωνσταντίνας Ευθυμίου έχουν δημιουργήσει ευέλικτα προγράμματα Ισπανικής Γλώσσας που απευθύνονται σε σπουδαστές και εργαζόμενους όλων των επιπέδων και σας οδηγούν στις εξετάσεις του Ινστιτούτου Θερβάντες με απόλυτη επιτυχία.

ΠΤΥΧΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ
Υπάρχουν σε τρία (3) επίπεδα (INICIAL, BASICO, SUPERIOR) και δίνονται δύο φορές το χρόνο (Νοέμβριο και Μάϊο).

BULATS

ΤΟ BULATS είναι ένα νέο πτυχίο που έχει δημιουργηθεί από την συνεργασία τεσσάρων μεγάλων διεθνών εξεταστικών οργανισμών, του Πανεπιστημίου του Cambridge για τα Αγγλικά. της Alliance Fransaise για τα Γαλλικά, του Ινστιτούτου Goethe για τα Γερμανικά και του Πανεπιστημίου της Σαλαμάνκα για τα Ισπανικά.

Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της εποχής δημιούργησε δύο εξετάσεις που αντιστοιχούν στα επίπεδα Β2 (καλή γνώση -Λόουερ στα Αγγλικά) και Γ1 (πολύ καλή γνώση-Advanced στα Αγγλικά). Αναμένεται να δημιουργηθεί επίπεδο Γ2 (άριστη γνώση).

Πρόγραμμα Σπουδών Ισπανικών

Γλώσσα Τάξη Επίπεδο Διάρκεια
 
Ισπανικά      
  Inicial Inicial 8 μήνες
  Basico Basico 8 μήνες
  Superior Superior 12 μήνες
  Bulats Αρχάριοι - C2 4- 8 εβδομάδες (ανάλογα με το επίπεδο των σπουδαστών)

Στον  ΑΧΟΝ ΝΕΑΠΟΛΗ υπάρχουν προγράμματα προετοιμασίας για το ειδικό μάθημα της ισπανικής γλώσσας στις πανελλήνιες εξετάσεις, που διοργανώνονται απο το Υπουργείο Παιδείας, για την εισαγωγή των υποψηφίων στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα

Οι σπουδαστές μας προετοιμάζονται για τα όλα τα πτυχία της Ισπανικής γλώσσας

Τελευταία Ενημέρωση στις Σεπ122011

AXON ΝΕΑΠΟΛΗ

Υπεύθυνος: ΜΠΙΛΕΡΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ,  Διεύθυνση: Π.ΤΣΑΛΔΑΡΗ 5, Τηλέφωνο: 2310-544704, axonneapoli@axon.gr, Εξεταστικό Κέντρο:KEYCERT,