Είσοδος

Λίγα λόγια για εμάς...

Καλώς ήρθατε

Το ΑΧΟΝ NEAPOLI είναι μέλος του δικτύου ΑΧΟΝ ...

(περισσότερα)

Another language is a another vision of life.

~Federico Fellini

Axon Neapoli @ Facebook

Μαρ112014

KeyCERT

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
PDFΕκτύπωσηE-mail

Τι είναι το KeyCERT


Το KeyCERT είναι το ελληνικό πιστοποιητικό γνώσεων πληροφορικής και δεξιοτήτων χρήσης Η/Υ. 

Το πιστοποιητικό KeyCERT αναγνωρίζεται επίσημα τόσο από το ελληνικό Κράτος, όσο και από την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλα κράτη σε όλο τον κόσμο. 

Επίσης, είναι πιστοποιητικό εγκεκριμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ), αποτελεί «διαβατήριο» για το ΑΣΕΠ και σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της Αγοράς Εργασίας ως διεθνώς αναγνωρισμένο επαγγελματικό προσόν!

Το KeyCERT σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από Έλληνες επιστήμονες και ειδικούς της πληροφορικής, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Γ/25055/1.12.2005) των Υπουργών Εσωτερικών και Παιδείας, η οποία αναθέτει στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ, τ. ΟΕΕΚ) τον έλεγχο και έγκριση των Φορέων Πιστοποίησης Βασικών Δεξιοτήτων Χρήσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Παράλληλα, καλύπτει πλήρως τις σύγχρονες απαιτήσεις της ελληνικής Αγοράς Εργασίας για κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων, με γνώμονα τις ανάγκες του Έλληνα υποψήφιου που ενδιαφέρεται να εργαστεί είτε στο Δημόσιο είτε στον Ιδιωτικό τομέα. To KeyCERT εκδίδει πιστοποιητικά πολύ υψηλής ποιότητας, εντελώς αυτοματοποιημένα, εύκολα στη λειτουργία τους και ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στα δεδομένα της ελληνικής και διεθνούς Αγοράς Εργασίας.

Πρόκειται μια αμιγώς ελληνική πρωτοβουλία που αποτελεί αντίβαρο στις ξενόφερτες επαγγελματικές πιστοποιήσεις και συμβάλλει ουσιαστικά στον περιορισμό της εξαγωγής συναλλάγματος, προς όφελος των ελληνικών εξεταστικών κέντρων, αλλά και της ελληνικής οικονομίας γενικότερα. 

Τέλος, το KeyCERT ως ελληνικός, ανεξάρτητος φορέας πιστοποίησης έχει αναπτύξει, εγκαταστήσει και λειτουργεί, σύστημα διασφάλισης ποιότητας με βάση τις προδιαγραφές των διεθνών προτύπων διασφάλισης ποιότητας (ISO 17024:2003 και ISO 9001:2000).

KeyCERT
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Κλεισόβης 6 - Πλ. Κάνιγγος,

AXON ΝΕΑΠΟΛΗ

Υπεύθυνος: ΜΠΙΛΕΡΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ,  Διεύθυνση: Π.ΤΣΑΛΔΑΡΗ 5, Τηλέφωνο: 2310-544704, axonneapoli@axon.gr, Εξεταστικό Κέντρο:KEYCERT,