Είσοδος

Λίγα λόγια για εμάς...

Καλώς ήρθατε

Το ΑΧΟΝ NEAPOLI είναι μέλος του δικτύου ΑΧΟΝ ...

(περισσότερα)

Another language is a another vision of life.

~Federico Fellini

Axon Neapoli @ Facebook

Φεβ242014

ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
PDFΕκτύπωσηE-mail

Δράση της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης για την πιστοποίηση ανέργων στην γνώση της αγγλικής γλώσσας

08/01/2014

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση ανακοινώνει δράση για την πιστοποίηση ανέργων στην γνώση της αγγλικής γλώσσας μέσω των εξετάσεων TOEIC®. Με την δράση αυτή επιδιώκεται:

  1. να βελτιωθούν τα προσόντα των εν δυνάμει εργαζόμενων ώστε οι τελευταίοι να μπορούν να διεκδικήσουν με αξιώσεις όποια επαγγελματική ευκαιρία προκύψει.
  2. να ενθαρρυνθούν οι άνεργοι να αναλάβουν πρωτοβουλίες απόκτησης γνώσεων, να επαναπροσδιορίσουν τη θέση τους στην κοινωνία, να ανακτήσουν αυτοπεποίθηση με την προετοιμασία και υπαγωγή τους σε μια εκπαιδευτική διαδικασία που καταλήγει σε πιστοποίηση διαπιστωτικού-διαγνωστικού και όχι διαγωνιστικού χαρακτήρα.

Όροι συμμετοχής:

  • Δικαίωμα συμμετοχής στη δράση έχουν άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ.
  • Οι ενδιαφερόμενοι στο πλαίσιο της δράσης θα καταβάλουν το συμβολικό ποσό των 15€ προκειμένου να συμμετέχουν στις εξετάσεις που διαφορετικά θα στοίχιζαν 150€.
  • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν για όλους τους υποψήφιους στην ιστοσελίδα της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης. Όσοι από τους συμμετέχοντες στη δράση επιθυμούν να λάβουν το πιστοποιητικό τους θα καταβάλουν 35€ για την έκδοσή του.
  • Διάρκεια δράσης: 1 Φεβρουαρίου-31 Μαρτίου 2014.
  • Περισσότερες πληροφορίες στο Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών της περιοχής σας.

Πληροφορίες

Γλώσσα: EN

AXON ΝΕΑΠΟΛΗ

Υπεύθυνος: ΜΠΙΛΕΡΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ,  Διεύθυνση: Π.ΤΣΑΛΔΑΡΗ 5, Τηλέφωνο: 2310-544704, axonneapoli@axon.gr, Εξεταστικό Κέντρο:KEYCERT,